Uskon menetys

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Darkest 27.10.2002 01:59

Tänään on erinomainen päivä tulla ilmoitetuksi kadonneeksi henkilöksi
Ja nyt kun silmäni suljen ja sokeana tähän sokkeloon kuljen
Enkä välitä missä olen, en ole hukassa. Eikä minua kannata etsiä!

Lopetin todellisuuden etsimisen...
nykyään etsin vain hyvää fantasiaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niitä päiviä on...mutta onneksi
se aina löytyy, jos ei tänään,
niin huomenna, usko pois ;)

 

Käyttäjän kaikki runot