Käveltyjä teitä

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Ei ollu varaa liikuntavarusteisiin
Jos ei tehnyt läksyjä - ei saanut ruokaa
Isä lähti illallisen jälkeen vielä muutamaksi tunniksi töihin.

Avaruus vastaanotti pihasta heijastuneen valon ja lämmön,
hangessa kimalteli. Lapsen mielikuvituksella mielikuvitus vihollisia pakkasyössä.
Mummo oli keittänyt super-mehua ja katkenneet jääkiekkomailat toimivat laserkivääreinä.

Aamulla jonotettiin särmissä riveissä kouluun ja joka aamu alkoi aamunavauksella jolloin järjestäydyttiin luokittain liikuntasaliin veisaamaan virsiä.

Kymppi kuului jumalle ja ysi jeesukselle, kasi tytöille ja seiska maksimissaan pojille.
Tuntui jo silloin että yksi tyhmä ihminen voi aiheuttaa liian paljon mielipahaa tässä maailmassa.

Itkin kaikki kyyneleeni ala-asteen pihalla,
puukäsityötuntien välitunneilla kun 10 lasta tunki lunta takin niskasta sisään ja nakkeli silmälaseja pääni ylitse haukkuen minua läskiksi rillipääksi.

Opettaja kehoitti pitämään pääni kiinni ja isä käski olla välittämättä kiusaajista.

Vieroitin heidät irti kiusaamisestani kivulla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot