Pakokeinot

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Googletin lapsuuteni
Nyt kun olen avuton
Litsarin antaisin
Vanhemmiten ymmärtää kuinka yksinkertaista elämä ei ole

Kaksi pilleriä ja neljä tuntia tyhjää
Pullo punaviiniä polttaa mahassa reikiä
Suolahappoa valuu kitalakeä myöten
Närästys tästä enää uupui

Selite: 
Leke kuku maka maka
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot