Kysyit mitä tarkoitan

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Sinun ääni saa onnellisuuden tunteen täyttämään pääni.
kävelen hymyillen lukien viestejäsi, päin pylväitä ja ihmisiä
ostoskeskuksissa, kaupungilla ja saleilla.

Kaverit ovat mustasukkaisia kun menettivät minut sinulle,
joten kuuntele nyt tarkkaan kun kerron mitä rakkaus nyt tarkoittaa minulle.

Kun olemme niin lähekkäin kun pystymme ja olemme silti liian kaukana.
En tarvitse ruokaa ja voin ikuisesti valvoa,
jos vain saan maata vieressäsi ja sinua ikuisesti palvoa.

Minulla oli joskus rutiineita jotka toivat minulle jotain täyttymystä,
nyt niistä on helppo luopua, kun voin istua vieressäsi ja suudelmistasi juopua.

Tunnen tyhjyyden reunat mitkä täytät,
kun lähdet ja koiriasi ulkona käytät.
Huomaan muutokset itsessäni,
kun olen parempi vuoksesi.

Kanssasi voin keskustella asioista joista minua on pyydetty koko elämäni vaikenemaan, en nolostu näistä aiheista,
Kanssasi voin keskustella kaikesta!

Rakkauden kahleet ei minun olkapäillä paina,
sinun vuoksesi yritän parhaani aina.

Selite: 
Hymyilen itsekseni, hyräilen rakkaus ballaadeja, kaikkine asiat muistuttavat minua sinusta, minun aamukahvissa on jugurttia aamulla ja sekin vain naurattaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot