(frienzoned before friendzoning was mainstream)

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Darkest 12.4.2003 13:18

Ystävyys on julmaa.

Kylmästä vesi sateesta, kun maailmalta katoaa pohja, rakkaus pettää.

Minä seison täällä katoksessa,
avoimin käsin odottelemassa,
ystävyys on vielä olemassa.

Hiljaisuus on vartija huulillani,
luottamus nukkuu hartioillani,

sitten ajat minut epätoivon partaalle vaatimalla minua korjaamaan maailmasi?

Minä ihminen vain, työkaluina ruumiini,
jonka asettaisin vaikka sähkötuoliin ennen sinua.

(katsoit edes silmiin kun pyydät mahdotonta!)
(..edes silmiin... näkisit kerrankin)

ja nyt mietit miksi vihaan rakastaa sinua, Miksi itken vuoksesi.

Sinä olet minun koettelemus.

Selite: 
googlettelin itseäni ja löysin omia vanhoja runojani, mitäpä tuohon sanoisi.. kaikki mitä googlestä löytää ei ole kultaa ja kaikki jotka googlettaa ei wikipedian kautta kuoleman kulteista lukemaan eksy?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot