Tunnottomuus

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Katselin sinua
ihmettelin hiljaa tuskaasi

mietin, mihin hävitin
tunteeni
mihin hävitin rakkauden
ihmisiin

sanoin turhia sanoja
kliseitä

tunsin itseni suorastaan
Julmaksi

halusin vain lohduttaa
vain..

antaa tunteeni

Otatko ne nyt vastaan?
Otatko ne näiden sanojen muodossa?

Arvostan sinut taivaisiin
sinut

ota nämä tunteeni palaset

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot