Levoton

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Rauhallista, vailla tuskaa
taivas täynnä vaaleita pilviä, ja auringonpaistetta
kasteinen nurmikko

oloni on silti levoton
jokin puuttuu, jokin on väärin

en pysty rauhoittumaan, kuumeisesti etsin
mutten tiedä

mitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot