Rakkaimpani

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Silmissäsi tuskaa
sanoinkuvaamatonta

en pystynyt katsomaan sinuun
häpesin niin

aiheuttaessani tuskaa
rakkaimmalleni

kyyneleet valuivat tiedostamatta
ja tartuin sinuun

tartuin kuin keskellä myrskyä
puristin sinut lähelleni

en ole arvoisesi
mutten suostu irroittamaan

ilman sinua hukun tähän maailmaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ihmisen melankoliaa.

Todella kaunista
 

Käyttäjän kaikki runot