Elämä

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Joskus on aika unohtaa
ja jatkaa matkaansa
vailla tuskaa, huolta

ei enää syyttäviä sanoja
menneisyydestä
ei enää kyyneleitä

on vain huominen, tulevaisuus
tuhannet hymyt, naurut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin...

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot