Syys-tuuli ikävoi

Runoilija Kanin-ka

Ikävä on turkkiasi, kosketusta ja lämpöäsi,

SAISIMPA edes kerran koskea, silittää ihan vähän vaan,

kuulla haukkusi ja komentaa olemaan hiljaa.

Nyt en muuta toivoisikaan, kuin että kuulisin sen,

näkisin kuinka häntäsi heiluisi minut nähdessään ja saisimme viettää hetken kahdestaan.  

Ihan hetki vaan. 

- Niin pieni että ikävä helpottaa ja uskon taas jälleen näkemisen riemuun.
Selite: 
Lukalle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, uskollisen lemmikin poismenon johdosta <3 
Kiitos <3
Kaipaus jää, kun lemmikki lähtee paremmille metsästysmaille
 

Käyttäjän kaikki runot