Sydämemme

Runoilija Kanin-ka

Vuosi sinun kiertoasi, vuosi myös minun kiertoani
Vuosi meidän vuottamme,
vuosi joka sulatti meidät yhteen elämään.

Ei kauan se kestää voinut,

iloa ja onnea pakahtuvaa
rakkautta ja valoa sydämen kantavaa.

Oli se jota elämäksi kutsutaan,

oli se joka myös satuttaa.
oli se joka riidat aiheuttaa,

Silti sitä elämäksi kutsuttaan
Emme selvineet kahdestaan.

Emme yrittäneet valuvikovamme sovittaa
olisi kai pitänyt rakastaa.

Rakastaa iänkaikkisesti.


  
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot