Lupaus jonka pidin

Runoilija Kanin-ka


Viimeinen kohtaaminen särki sydämeni
kuiskasin sinulle: Rakas pieni ei mitään hätää,
ei oo mitään hätää.

Katsoit minua tummilla similläsi ja vastoisit kai ettei uutta kertaa enää tulisi, 
katsoit minua syvälle silmiin kuin sanoaksi rakastan sinua. 

Hiljeni tassut vaimeni sydän kultaisin, nyt olet vapaa et kipua nää.
Suru ja tuska jää, mutta hyvä olosi lohduttaa ja
kyllä hymykin joskus palaa, silloin muistot lämmitää.

Luka 7.6.2006-17.6.2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis muistoruno
Tämä on kuin muistelisi omaa menneisyyttä.
Näin käy alussa usein, mutta sitten tärähtää.😊
Muistot ei aina lämmitä, ne vetää haikeaksi 
Hyvä teos, antoi paljon ajateltavaa.🙌🌷👍
Otan syvästi osaa rakkaan lemmikkisi poismenon johdosta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot