Se hetki maailmasta

Runoilija Kanin-ka

Kun ilma muuttui raskaaksi hengittää ja sydämeni murtui, värit katosivat elämästä.
se hetki maailmasta kun mikään ei tuntunut miltään olin niin tyhjä ja kapea.

Se hetki maailmasta kun näin vain pelkää mustaa,
siitä hetkestä on enää muistot haalenneet.

muistoissa kultareunukset, kaikki ne värisävyt. 

Sateenkaari tuli sittenkin.
Sateen jälkeen sinä olet minussa aina ja ikuisesti.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot