Huuda!

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä kuiskaa jos haluat huutaa
asioita et voi niin muuttaa
mutta ääni antaa voimaa tuntea
voi edes kuvitella olevansa rohkea
uskalla koskea sisintäsi
se on sinun pelastuksesi

en ole aina kovin reilu sinua kohtaan
en voisi vaatia anteeksi antamaan
älä silti syväjäädytä sydäntäsi
vedä ilmaa täyteen keuhkosi
koska on olemassa syy jatkaa
mutta en sano että voisi unohtaa

on äärettömän helppoa olla vihainen
jos ei saa ylleen pilveä katkeruuden
surullisuus satuttaa itseäsikin
mutta niin myös minuakin
kestäisin kaikki ikävät sanasi
en koskaan suolaisia kyyneleitäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot