Olet muuttunut

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadulla kuljin allapäin,

jonkun minua tuijottavan tajusin.

Katsahdin ja näin,

sinut mä piirteistäsi tunsin.



Vaaleat hiuksesi,

ihanat huulesi,

pitkä olemuksesi,

sama beige villapaitasi.



Mutta jotain oli muuttunut,

silmistäsi sen huomasin.

Kultainen sydämesi kovettunut,

itselleni sen myönsin.



Käänsin katseeni,

olet minulle vieras ihminen,

et kuulu elämääni,

ajattelin matkaani jatkaen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot