Sun elämäsi voima

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haastan sut leikkimään kanssani
kirkkaassa päivänvalossa
tässä kuplassa viattomuuteni
kukaan ei huomaa pilkettä silmäkulmassa

tiedän että sä tarvitset yllätyksiä
epävarmuutta ja ristikoita, joita ratkaista
janoat suunnittelemattomia hetkiä
joiden kautta arkea paeta

ja mä olen se kaikki jännitys
jota elämäsi ei sulle pysty tarjoamaan
olen se tuuli ja myllerrys
joka saa sun pääsi sekoamaan

ja kaikki arvot uusiksi laittamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiusoitteleva. Itsevarma. Hersyvästi narsistinen. Runoutta hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot