Puolitoista vuotta

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laitan kahvikupit pöytään
taas ajatukset täyttää pään
mietin paikkaa pienen nokkamukin
pöydän päätyyn asettaisin syöttötuolin

hyvä mies, kaunis koti ja varma työ
niin moni valvottu ja itketty yö
entä jos ei koskaan päästäkään
uuden elämän alkua näkemään?

kuukaudet kuluvat päiviä laskien
toivo kahden viikon jälkeen sortuen
onko tämä jostain rangaistus
vai henkisesti raskaampi koettelemus

josta joskus selvitään voittajina

mikä on yläkerran herran tarkoitus?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan suuria tunteita. Sai omatkin tunteet pintaan, kaunista

Runon muotoon on hyvä purkaa ajatuksia ja arjen huolia. Tunteiden kirjoittaminen ja niiden jakaminen muiden kanssa helpottaa toivottavasti omaa oloa. Jaksamista sinulle!

Voi...kaikkea hyvää, pientä elämän alkua ja pieniä tossuja teille toivoen..

 

Käyttäjän kaikki runot