Meille kaikille kuuluu hyvää

Runoilija aloysius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2016
Viimeksi paikalla: 29.12.2023 15:02

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia unettomilta öiltä. Kiitos kommenteista!
 
Kynttilän hento
lepattava liekki valaisee
tummaa kiveä

Puut ovat riisuneet
itsensä paljaiksi, hitaasti
lehti kerrallaan
    itseensä käpertyen

Kivien välissä
symmetriset hiekkapolut
lepäävät, virtaavat
    liikkumatta iäisyyteen

En ehdi varautua;
kaipauksen hyökyaalto
iskeytyy pimeydessä
    suolaisena kasvoilleni

Ehkä vielä näemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, toivottavasti kaikki kohtaavat lopulta rakkaansa <3 
Elämä on kaunis, suruissaankin. Koskettava runo :)
Puhuttelevan kauniisti kirjoitettu runo.
Kaunista, koskettavaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot