Elokuva-arvostelu

Runoilija aloysius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2016
Viimeksi paikalla: 29.12.2023 15:02

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia unettomilta öiltä. Kiitos kommenteista!
 
Todellinen rakkaus,
ei tosirakkaus tai sen idea,
todellinen rakkaus on itsekästä,
rumaa,
äänekästä, rikkovaa.
Huudan vasten kasvojasi “Miks et sä rakasta mua”
sanomatta mitään. Hymyillen.
Angstista paskaa.
Onnea sille joka on oman elämänsä pääosassa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus ja rakastaminen ovat hyvin vaikeita asioita. 
 

Käyttäjän kaikki runot