Yömarssi II

Runoilija aloysius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2016
Viimeksi paikalla: 29.12.2023 15:02

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia unettomilta öiltä. Kiitos kommenteista!
 
Olimme odottaneet auringonlaskua käskynjaosta lähtien;
    pimeä oli tullut.

Mukaan otetaan vain välttämätön, ei reppua.
Tarkistan lipastaskun sisällön ja väsyneesti kiinnitän puukon ylösalaisin taisteluvyön olkahihnaan.

Pyydät taskulamppua kääntymättä minuun.
“Huono idea.” Irrotan hitaasti lampun vyöltäni ja tökkään sillä sinua kevyesti selkään. 

Katsomme toisiimme. Hetken ajan kaiken nähneet katseet kohtaavat peilikuvansa.
Nyökkään hiljaa,
alamme nousta vierekkäin taisteluhaudan reunan yli.

Samassa pysähdyt, siristät silmiäsi ja koitat katsoa pimeään puurajaan. 
Mietit hetken ennen kuin sanot: “Mitä jos?”

Kaukainen muisto saa minut hetkeksi hymyilemään pimeässä.
Se haihtuu nopeasti. Pidätän hengitystä ja puren poskihampaat yhteen. 
Puristan kevyesti olkapäätäsi ja lähdemme liikkeelle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki odottavat innolla jatkoa tähän kertomukseesi.
 

Käyttäjän kaikki runot