hei, kuuletko

Runoilija _pampula_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2016
Viimeksi paikalla: 17.12.2016 23:09

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1977

 
Hei, kuuletko tuon?
Kuinka tähdet
rytmissä helähtelevät.
Hei, näetkö tuon?
Kuinka tuulikin
puita hyväilee.
Hei, tunnetko tuon?
Kuinka sinua 
ajattelen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanasti varsinkin tähtiä kuvailit. Muutenkin tykkäsin!
Kaunista, herkkää - Tykkäsin!
Tässä runossa luontokin yhtyy runoilijan ihanaan tunteeseen. Pidän, ja erityisesti tähtien helähtelystä. :)
 

Käyttäjän kaikki runot