Pari

Runoilija _pampula_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2016
Viimeksi paikalla: 17.12.2016 23:09

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1977

 
Järki ja tunteet
ovat kuin 
mies ja nainen.
Kumpikaan ei kuuntele
tai ymmärrä toisiaan,
mutta yksinään
ovat vaillinaisia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin kerran ja toisen, kolmannenkin. Pisti miettimään. Totta puhut, että vastakohtaisuuksia on, mutta parhaimmillaan molemmat täydentävät toisiaan kauniisti. 
Näin se menee. Parhaimmillaan molemmat antavat parastaan...
Parhaimmillaan ja parhaita ne ovat yhdessä, kuten kaikki paritkin.
suorasanaista ja lyhyttä tekstiä. pidän!
 

Käyttäjän kaikki runot