Tule

Runoilija _pampula_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2016
Viimeksi paikalla: 17.12.2016 23:09

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1977

 
Tule.
Juostaan läpi
kasteisen niityn,
Sammalmättäällä sylikkäin
kerrotaan tarinoita
kilpaa 
kissankellojen kanssa.
Ja kun lähdet,
kaiku muistaa nimesi
kauan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suloinen runo.
Herkän kaunista,pidän.
Kaunis-
Ihanan lempeää kerrontaa. 
Kaunista.
 

Käyttäjän kaikki runot