Ylä- ja alamäkiä

Runoilija Muusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on vähintään yhden runon arvoinen. Ylläri mulle, ettei täällä vielä ollut Muusaa olemassa. Innostutte entisestään runoilemaan ;)
 

Naisella on kuun ruskettamat kasvot,

väsymyksen varjot silmäluomissa.

Onnen hetket livenneet jalkojen alta,

yksin rotkoon vajonnut.

Mutta

Rakkaus sanoo: anna anteeksi ja kiipeä vuorelle taas!

Koska

Vain hänen kanssaan meri on turkoosi timantti ja
tuuli kietoo heidät punaiseen silkkihuiviin
tanssien

flamencoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä ylös, välillä alas, sitten taas ylösalaisin, elämä on yhtä suunnanmuutosta, tasamaata harvoin edes siintää horisontissa.

Kaunis ja rohkaiseva teksti.

Voi ei, aivan ihana koskettava runo, pidän paljon.

vaik ei nyt ihan flamencoa,mutta hidasta keppikävelyä.
Koskettavasti kuvaat ylä ja alamäkiä.
Hieno.

Todellakin runosi on
puhutteleva ja hieno.

Hyvää syntymäpäivää.

Aivan mielettömän ihana runo.
Hyvää ja levollista syntymäpäivää sinulle:)

Kuvaat hienosti rakkautta.Loppu jotenkin huipentuu...upeena!
Hyvää synttäripäivää Sinulle!Alat tulla aikuisen ikään :)

Kaunis,koskettava... Onnea syntymäpäivänäsi...

Kaunis rakkausruno! Flamenco antaa tähän upean sävyn! Iloa syntymäpäivääsi :)!

Onnea päivänsankarille!!
Kaunis ja puhutteleva on runosi rakkauden ylä-ja alamäestä;)

kauniisti kerrot rakkaudesta niin ja synttäri onnittelut

Niinhän tämä elämä menee, ylös ja alas.
Synttärionnittelut.

Runosi luettua naisen kuvan näkee ihan selkeästi. Kokeneen ja elämään valmiin.

Kiehtova runo rakkauden mahdista!

Onneksi olkoon ja rakkautta
sinulle päivääsi. Halauksella Esa

Näinhän se elämä kulkee. Onnittelut!

Rakkaudella on valtava voima

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Muusa Niitty on maan tukkaa 7.7.2007 7 Runo
Muusa Ylä- ja alamäkiä 19.3.2006 17 Runo
Muusa Kalajuttuja 29.10.2005 9 Runo
Muusa Odottaja 8.10.2005 18 Runo
Muusa Aikani 14.9.2005 14 Runo
Muusa Muutos 11.9.2005 8 Runo
Muusa Musiikkia 3.9.2005 6 Runo
Muusa Sielun sisko 31.8.2005 5 Runo
Muusa Arvokas 27.8.2005 8 Runo
Muusa Nuoli 12.8.2005 0 Runo