Kalajuttuja

Runoilija Muusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on vähintään yhden runon arvoinen. Ylläri mulle, ettei täällä vielä ollut Muusaa olemassa. Innostutte entisestään runoilemaan ;)
 

Eilen upposin silmiisi kuin lähteisiin.

Kirkkaisiin, raikkaisiin ja syviin.

En ollut koskaan ennen nähnyt,

mitään niin herkkää ja kaunista.

Tänään uin joen yläjuoksulle.

Sillä tällaisena aikana,

myötävirtaan ajelehtivat vain kuolleet kalat.

Jostain lohetkin tietävät kotinsa ja

siksi olen matkalla luoksesi.

Huomenna nousen vastatuuleen

jylisevällä voimalla kuin ukkonen.

Sillä poutapilvellä ei ole tahtoa.

Myrskyn jälkeen sadan kevätsateen kynnökselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pikkuisen monisanainen, mutta muuten hyvä. Varsinkin viimeinen jae.

rehevä runo,luonnon ilmaukset kiehtovia.

Todella upea runo!

Huh, siinä oli sanoja, jotka olivat paikallaan! Hieno teksti Z*

Wautsi, hienoja sanoja. Täst mie tykkäsin Z*

kauniilla tavalla otat lukijan otteeseesi runollasi, tätä lukee ahnehtien eteenpäin, kauniilla sanoilla viet perille asti

Tässä runossa on ytyä. Kyllä kunnon vonkaleita kannattaa kalastella.

Heti alkulauseessa kiinnostuin tästä runosta.Taidolla kyhätty kokonaisuus.....mielenkiintoinen loppuun saakka....

Rakkausrunohan tämä on! Kivasti kuvattu matka, päivien ajatuksissa.
Erilaista lepertelyä kuin yleensä rakkaudesta kirjoitetaan.... -aploodit taitavasti rakennetulle teokselle.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Muusa Niitty on maan tukkaa 7.7.2007 7 Runo
Muusa Ylä- ja alamäkiä 19.3.2006 17 Runo
Muusa Kalajuttuja 29.10.2005 9 Runo
Muusa Odottaja 8.10.2005 18 Runo
Muusa Aikani 14.9.2005 14 Runo
Muusa Muutos 11.9.2005 8 Runo
Muusa Musiikkia 3.9.2005 6 Runo
Muusa Sielun sisko 31.8.2005 5 Runo
Muusa Arvokas 27.8.2005 8 Runo
Muusa Nuoli 12.8.2005 0 Runo