Toivotaan huomiselta taas enemmän.

Runoilija Kopio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pullottaisit ja säilöisit minut nyt yhteen pulloon, en olisi sieläkään koskaan kokonaisena. Aivan kuin en koskaan tässä hetkessäkään. Ja kyllä tiedän galleria Kopion, mutta hyvä ihminen liikoja mieti.
 

Leikellen leikkivät ihmisen mielellä,
kielellä viiltävät ja tarkemmin
sisällesi katsovat.
Ei ne arvosta näkemäänsä,
tutkivat vain.

Ole siinä, ihan hiljaa kulta.
"...Ei sinuun kauaa satu, ei sinun kuuluisi nytkään itkeä.
Suonissasi virtaa nyt rauhoittavat, kyllä me tiedämme mitä teemme..."
Ole siinä, ihan hiljaa kulta.

Niitä kiinnostaa reaktiosi aineisiin
ja kuinka sinua sattuu, koska heidän
mielestään voit vain itkeä fyysiselle kivulle.
Eivät he oikeasti yritä ymmärtää,
toteuttavat vain prosessia. Yrittävät
polkea sinut taas käyntiin.

Ole siinä, ihan hiljaa kulta.
"...Olet yhteiskuntamme ongelma syntymästäsi asti, ei siis sinusta mitään voi tullakkaan. Saamme sinulla määrärahoja lisää, eli lisää niitä lääkkeitä joihin kummallisesti suhtaudut..."
Ole siinä, ihan hiljaa kulta.

Makaat, ryömit. Huudat, mumiset.
Tuijotat tai itket.
Valkeissa vaatteissa, testi ryhmässä.
Olet heille vain numero sarja ja
yllättävän helppo tapaus. Mielenkiintoinen
tapaus.

Ole siinä, ihan hiljaa kulta.
Rakastan sinua, vaikka oletkin vieroituksessa.
Rakastan sinua, vaikka oletkin omassa maailmassasi.
Ole siinä, ihan hiljaa kulta.

Hitaasti ja tuskallisesti he leikkivät ruumiillasi.
Ei heille enää merkitse kyyneleesi, joita
itket vain jos nähdään.
Sinua ympäröi nykyään tehostettu puhtaus,
ruokasikin sisältää ties mitä kemikaaleja.
Omaksi parhaaksesi, niin se heille menee.

Ole siinä, ihan hiljaa kulta.
"...Mutta koska antibiootit eivät voi millään toimia,voimme odottaa ihmettä ja yrittää silti. Saisimme taas nimeä lehteen, onnistuisimme ainakin itsemme suhteen..."
Ole siinä, ihan hiljaa kulta.

Ole siinä, älä kerro enää mitään heille.
Ole siinä, toivotaan yhdessä tämä loppumaan.
Ole siinä, ihan hiljaa kulta.

Selite: 
Ja jaksan odottaa päivää, kun saan hänet taluttaa mukanani kotiin.. Jaksan odottaa, koska on pakko kun rakastaa. Veli, älä jätä mua toiste.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot