Ihminen

Runoilija Kopio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pullottaisit ja säilöisit minut nyt yhteen pulloon, en olisi sieläkään koskaan kokonaisena. Aivan kuin en koskaan tässä hetkessäkään. Ja kyllä tiedän galleria Kopion, mutta hyvä ihminen liikoja mieti.
 

Anna mun haluta sua.

Oltiin liian pitkäveteisesti,
intiimisti kolmessa päivässä.
Kaikki olis paremmin.
Nyt jokikinen asia kusee pyyhkiään,
onneks olet sentään niin kaukana.
Ahdistaa, liian lähellä.
Älä kysy enää koskaan, ettei tarvitsisi valehdella.

En tunne sua.
Tahtoisin.
Voisin inhota.

Aistiharhojen paratiisi,
sen köynnöksiin hirttäytyneitä.
Uhreja.
Alastomuutensa suojana valhe.
Halu ei kuole koskaan.
Tulemme kiertämään toisemme pitkään,
painu vi**uus.

Siihen
jonka kolme sanamuotoa,
sinä minä ja hän tiivistävät kokonaisuuden.
Hän tosin on vain mielikuvituksessani,
mutta niin on kauniit kasvosikin.

Työnnä mut pois. Myrkytit
Karkota täältä.
Olen sulle vain valhetta. Minut!

Anteeksi. En saisi. Kiitos.

Tulit liian lähelle,
tiedät minusta liikaa,
et näe kokonaisuutta.

Totutat minut samaan vanhaan kipuun
Ja sanoit osaavasi parantaa.



Älä kysy enää minusta mitään.
En kerro enää minusta mitään.
Älä usko enää minusta mitään.
En tahdo sinulta silti mitään.



Rakas.

Selite: 
Teit musta haaskan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä, sanat "mua" ja "sua" sopivat tyyliin tosi hyvin, vaikka en ole koskaan ollut erityisen ihastunut puhekieleen runoissa.
ja Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot