Yksi kysymys

Runoilija Kopio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pullottaisit ja säilöisit minut nyt yhteen pulloon, en olisi sieläkään koskaan kokonaisena. Aivan kuin en koskaan tässä hetkessäkään. Ja kyllä tiedän galleria Kopion, mutta hyvä ihminen liikoja mieti.
 
 Kuulit sen taas ja sä huudat.
Huudat koska se pelästytti sut
ja sun sielun
Lupauduit olemaan se jolla ei ole kysymyksiä
koska muuten olisin ajanut sinutkin pois
aiemmin
Tuijotat mua sielä jossain, vaikka mielestäni
sinun kuuluisi etsiä itsehillintääsi
jonka huutosi tappoi
Jäätyäsi paikoillesi olet patsaan moinen
enkä ymmärrä miksi pidät korvistasi kiinni
pelkäät kuulevasi taas
Olet menettänyt kontrollin ja ladot kysymyksiä
odottamatta vastausta yhteenkään
kuulematta mitään

Et muistanut että erotessamme lupaamme olla
kerran todella rehellisiä toisillemme
-Sattuuko suhun?
Sattuu

-Olitko hetken se onnellisin?
Olin
Ja että toisen vastauksesta riippumatta kysymme
vain kerran, kiitos.
Selite: 
Ei tästä tullut mitä ajattelin, eikä varsinkaan ollut tarkoitus sotkea sekaan puhesanat esim sut.
Kategoria: 
 

Kommentit

vau.

 

Käyttäjän kaikki runot