Et voi

Runoilija Nenoluk

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.12.2016 13:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1990

 
Voit murtaa jalkani, muttet viedä maata jalkojeni alta,
Voit iskeä mahaani, muttet viedä ilmaa kehostani,
Voit pitää minua janoisena, muttet viedä vettä verestäni,
Voit särkeä sydämeni, muttet sammuttaa sen tulta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kovin sanoin kirjoitettu siitä, mitä ihminen voi ja mitä ei voi tehdä toisille.
 

Käyttäjän kaikki runot