Elementtien päivä

Runoilija Nenoluk

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.12.2016 13:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1990

 
Aamulla herään varhaisella,
tunnen maan liikkeen jalkojeni alla,
Aurinko polttaa kirkkaasti päivällä,
tulen tunteen aiheuttaa kädellä,
Varjot peittävä tämän maan,
kastella sade sen saa,
Yöllä kaikki tähdet ovat kirkkaita,
pilvet tuulta vastaan taistelevia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on paljon hienoja elementtejä. 
 

Käyttäjän kaikki runot