Sanaton kaipaus

Runoilija Erakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erakonmajalleni hiivin päivittäin, katsomaan, mitä sieltä löytyy. Kiitos kommenteista.;)
 

Koskettimien sävelillä,
kielillä imbromptujen

iltaisin tapailin,
kuuntelit iloiten.

Tässä.... soittelen edelleen .



Pienenä katselen,

Taivaalle



Sinä siellä...

minä täällä



Kiitän sinusta



Nähdään

Selite: 
Isäni muistolle
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja niin uskomattoman kaunista.. minäkin
kaipaan.. rakasta isääsi ja lastemme pappaa. Sinä puit sen sanoiksi. sävelin siivin. kiitos, pidän. ;)

Aina lähdön hetrkellä luulee, hän meni iäksi.

Sitten tajuaa sydäntää, sieluaan, tutkien,
isä elää siellä, opastaa, tukee, kannustaa.

menee vaan tovi, että opitaan puhumaan yhteistä
kieltä, omassa sisällä.

Tunteissa vahva, vakuuttava, Runo
jossa kauneus on avoimessa vilpittömyydessä.

Kiitos Runosta.

Kiitos näin kauniista kaipausrunosta, joka toi kyyneleitä, sillä isän kuolemasta on vasta vajaa puoli vuotta aikaa!

Ja kuinka isä on avainasemassa tänäkin päivänä.
Onnittelen!

Kaunis muistoruno. Ne ovat niitä ihan pieniä hetkiä, ja yleensä hyvin arkisiakin, jolloin se kaipuu nostaa päätään kun huomaa, että toinen on poissa.

Mielettömän kaunis runo. Täynnä kaipausta.

Todella kaunis runo isän muistolle

 

Käyttäjän kaikki runot