Akkasen huurut

Runoilija Erakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erakonmajalleni hiivin päivittäin, katsomaan, mitä sieltä löytyy. Kiitos kommenteista.;)
 

Aamu valkenee pakkasen huurussa.

Akkasen ihanat huurut.

Haluan olla kanssasi huuruseni.

Siellä sielussani olet aina lähellä,
välillä enemmänkin.

Haluan luonasi olla.
En jättää koskaan.

Olet aina sydämmelläni.

Elämän huuruissakin.

Rakkain.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot