Taivaan temppeli

Runoilija OscaOpocA

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomaamaton matkamiesi, joka tähyilee iltaruskon aikaan kohti kaunista viivaa joka jättää auringolle jäähyväiset. Jäähyväiset aamuun saakka..
 

Missä rakkaus syntyy?

Taivaan temppelin seinällä, johon nimemme on kirjoitettu syntyessämme.

Siellä näen sateiden piiskaavan seinää, jolloin nimiemme muste valuu ja sekoittuu toisiin nimiin.

Yhteistä elämännoroa etenemme valuen, kunnes seinä loppuu ja tulee aika tippua sateena alas uusille elämän juurille.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luen runoasi hiljalleen...nopeammin ja...alusta taas...hymyillen; jotakin ainutlaatuista! Rakkauden syntytarina, ihastuttava, pidin!

Tässä runotarinassasi selität rakkauden synnyn ja sen, miksi kohde toisinaan vaihtuu.
Mielenkiintoinen runotarina.

Pidin tästä..

Runo joka puhuu asioista jotka voivat olla tabuja ja tekee sen niin että lukija voi jättää mielensä avoimeksi. Sulkematta. Torjumatta. Ilman asennetta.
Tämä on on kaunis mielikuva. Mielenkiintoinen ja erilainen visio. Ikkuna josta on ilo katsoa.

 

Käyttäjän kaikki runot