Metsän seurassa

Runoilija OscaOpocA

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomaamaton matkamiesi, joka tähyilee iltaruskon aikaan kohti kaunista viivaa joka jättää auringolle jäähyväiset. Jäähyväiset aamuun saakka..
 
Metsä ei tunne yksinäisyyttä. Yksinäisyyttä ei voi jättää metsään, sillä yöllä se kömpii samoilla jäljillä takaisin kodin lämpöön. Poistuisinko metsästä takaperin vai tekisinkö kodin sinne?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehdottomasti koti sinne riekon lumikieppiin.

Omassa kotikolossa on lämpöinen olo.
Kävele kotimatkalla ympyrää, ja hyppää siitä sitten pois. Jättää yksinäisyyden sinne itsekseen ympyrää kiertämään ;)
 

Käyttäjän kaikki runot