Sydämen valinta

Runoilija Caribou82

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.5.2016 0:11

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.7.1982

 
Muistan sen hetken
kuin eilisen 
 
nostin katseeni,
kasvoillani heleä puna
 
hymyilin leveästi,
naurahdinkin
 
vastasit hymyyni,
tuntui hienolta
 
vieläkin jännitys on läsnä,
kädet kylmänhikiset
 
kun vaan olet siinä,
ihan lähellä
 
 
 
 
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti olet piirtänyt hetken lähelle.
Tässä tuntee perhoset ja läheisyyden, kaunis on runosi, pidän todella

Sydämellä on valinnut ja sen tuntee runoa lukiessa. Upee.
Herttainen.. ihanko ensirakkaus?
Ei ole kyseessä ensirakkaus. On ihminen, jonka kanssa asiat olleet mutkikkaat, ja epävarmuus on aina ollut läsnä. Katsotaan mihin suuntaan elämä vie.
 

Käyttäjän kaikki runot