Elämisen vaikeus

Runoilija Caribou82

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.5.2016 0:11

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.7.1982

 
Mitä tapahtuu
mielen syvyyksissä
 
tunnemaailman kiemuroissa
 
paljon on ymmärtämistä
 
sisin huutaa ja tärisee
ilosta vai onnesta
pelosta vai epäilyksestä
vastaus lienee tuleva
 
rohkeutta on olla heikko
tunteillensa heittäytyvä
 
elämä on elämistä varten
siinä on riskinsä
siinä on avaimet kaikkeen
 
miten löytää oikea matka
se jokaisen on itse koettava
 
sisintään on kuunneltava
viisaus elämältä opittava
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisautta sisältää runosi, hienosti kirjoitettu kokonaisuus, pidän
hienosti tuot esiin ihmisenä olemisen vaikeuden

mahtavaa
 

Käyttäjän kaikki runot