Usko rakkauteen

Runoilija Caribou82

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.5.2016 0:11

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.7.1982

 
On elämääni tullut jotain uutta
jotain ihmeellistä ja käsittämätöntä
 
en pysty sisälläni pitämään sellaista salaisuutta
minkä vuoksi pohdin kohtalon merkitystä
 
kaikellako on tarkoituksensa
että voi kohdata jotain suurta
 
mitään en kadu
ainoastaan opin niistä
oman elämäni virheistä
 
tuo tunne valtaisa
on täyttänyt minut 
en kuvitellut löytäväni ketään sen kaltaista 
jonka kanssa voin olla aito
 
epäusko ja valheet 
taakse jääneet
paljon ovat nämä silmät nähneet
 
haaveet ja unelmat
mahdollisuuden saaneet
 
kunnioitus ja arvostus
rehellisyys 
ja se suurin
 
rakkaus
 
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot