huhhutihuijakkaa

Runoilija Kukka-Mummo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naperonaamoja monta,
hassuja palleroita,
Mummun mussukoita,
Waarin vassukoita,
tupa täynnä ja kamari kukkuroillaan,
naapurinkin pihassa vallattomia vilisee.

Talvella hiljaisuus,
pitkät pimeät illat.

Kaiken kukkasina,
jokaisessa hetkessä,
aamussa, yössä,
iki-aikainen rakkaus.

Selite: 
TERKUT KAIKILLE RUNOYSTÄVILLE, EN OLE UNOHTANUT TEITÄ!
Kategoria: 
 

Kommentit

Arvasinhan mie, että sie oot meihin rakavoitunut. Niin miekii sinnuun.

Suloisen villi ja hilpeän hauska runo.
Lapset saavat iloista vilskettä aikaan. : )

Todella raikas, reipas ja railakka runo! Tulee mummola mieleen! :)

Hauskaa syntymäpäivää, Runoystäväni!

Arvasinhan mie, että sie oot meihin rakavoitunut. Niin miekii sinnuun.

Suloisen villi ja hilpeän hauska runo.
Lapset saavat iloista vilskettä aikaan. : )

Todella raikas, reipas ja railakka runo! Tulee mummola mieleen! :)

Hauskaa syntymäpäivää, Runoystäväni!

 

Käyttäjän kaikki runot