tässä hetkessä

Runoilija Kukka-Mummo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuulen lumihiutaleiden laulun,

sinisen aamuhämärän sydämessä,

näen kun yö ojentaa aamulle kättä,
silmäkulmassaan hymy,

tunnen kuinka hengityksesi tarttuu onnenuneen ja avaamattomat silmäsi nauravat,

naurun helistessä taivaan sineen,

avaamaan uusia ovia,
suljettuja salpoja,
menneitä.

mielessäni asuu rauha,
sydämeni säkenöi,

hiljainen huokaus huojuu huultesi tuulissa

Selite: 
hetki töihinlähdön tiimellyksessä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot