Armon vuonna 2010

Runoilija Kukka-Mummo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä sinivalkoinen,
suurten, pienten tunteiden.

Kovat kokenut Isänmaa,
riemulaulut kuulla saa.

Sydänsurulla heitä muistetaan,
jotka nukkuvat haudoissaan.

Kiitos silmäkulmaan kyyneleeksi jää,
ymmärtäen, painuu pää.

Päivä sinitaivaan, valkopilvien,
kuulee naurut pienten lapsien.

Isänmaa vielä kerran saa
nähdä pienet kädet ahertaa.

Nostaa siniristilipun kunniaan,
päivään uuteen tulevaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjoitat.

Kauniisti kirjoitit. Hyvää syntymäpäivää Sinulle!

Upea itsenäisyyspäivän runo.

Erittäin kaunis ja arvoa antava on
Itsenäisyyspäivä runosi!

Kaunis kunnioittava runo

Erittäin kaunis
runo Isienmaalle.
Oma isänikin oli sodassa 5-vuotta.
Sinne meni terveys ja tulevaisuuden
haaveet.

Siunauksellista syntymäpäivää!

kauniisti kirjoitat.

Kauniisti kirjoitit. Hyvää syntymäpäivää Sinulle!

Upea itsenäisyyspäivän runo.

Erittäin kaunis ja arvoa antava on
Itsenäisyyspäivä runosi!

Kaunis kunnioittava runo

Erittäin kaunis
runo Isienmaalle.
Oma isänikin oli sodassa 5-vuotta.
Sinne meni terveys ja tulevaisuuden
haaveet.

Siunauksellista syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot