Talven merkit

Runoilija annifanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOJA SILLOIN KUN AJATUS LENTÄÄ,KUN MIELI OTTAA KIINNI PERHOSENSIIVESTÄ,KUN KYYNEL PESEE POSKEEN LÄMMÖN,KUN SIELU ON NIIN TÄYNNÄ , ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ TUHANNEKSI TÄHDEKSI.
 

Huurteiset ruusun lehdet
herkät, särkyvät .
Ei edes lämmin käsi,
voi tuoda kesää takaisin.

Talven merkit
aseteltu lehdille.
Hiukan jos kosketan
tunnen talven sisälläni.

Lumitähdet pilven takana
odottavat vuoroaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pian talvi meille saapuu, kunhan syksy ensin värjää puut ja maan hetkeksi värien sinfoniaan. Herkkä ja kaunis talviruno!

Herkän hellää tekstiä.
Onnea syntymäpäivänäsi :)

Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle ystäväni.

Hehkuvat punaruusut sinulle runoystävä ;=)
Onneksi olkoon runostasi ja syntymäpäiväsi
johdosta. Tunnelma talvisen raikas ;D

Kaunis.

Herkkä runo, jossa talven säihkyvää kauneutta.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Äärimmäisen kaunis.
Onnea syntymäpäivänäsi.

Hyvin herkin vedoin luonnon kiertokulkua. Nuo huurteiset ruusut puhuttelevat.

aivan ihanan herkkä

Onnitteluni Synttärisi johdosta !!!

Kaunis ja herkkä runos puhutteloo <3
Onnellista syntymäpäivää toivottelen !

 

Käyttäjän kaikki runot