Odottavan aika on pitkä

Runoilija annifanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOJA SILLOIN KUN AJATUS LENTÄÄ,KUN MIELI OTTAA KIINNI PERHOSENSIIVESTÄ,KUN KYYNEL PESEE POSKEEN LÄMMÖN,KUN SIELU ON NIIN TÄYNNÄ , ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ TUHANNEKSI TÄHDEKSI.
 

Liukuportaat tuovat
ihmisiä.

Sinua ei näy.

Käärinkö sydämmeni
pakettiin.

Otanko opikseni
vaihdanko vuoroni
sellaiselle joka jaksaa.

Tämä aika on niin pitkä
eilisestä tähän.

Etkä koskaan muista
milloin oli tultava

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Odottavan aika on pitkä" ~niin tuttu tunne,niin rehellinen ja surullinen runo.

Stockan kellon alla ventattiin vähintään tunti ennen kuin uskoin että treffikaveri ei tule....

Aika ytimessä

 

Käyttäjän kaikki runot