Σκύλλα ϗ Χάρυβδις - fragmentti

Runoilija ReittuHellboi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2016
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.1.1994

Todellinen diletantti ja arjen psykedelian metsästäjä.
Minut löytää myös
: http://neptunuksenrenkaat.blogspot.fi/ ja Instagramista: @tajunnantelevisio
Kommentit erittäin tervetulleita!
 
Skylla ja Kharybdis
   lakanoissa
ja minä
   niiden välissä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Monimielinen.
Kreikan kielellä otsikko, viehättää kirjaimillaan....pitäisi ottaa henkilöistä selvää, ehkä sitten pääsisi syvemmälle....

Viehättävä runoteos.
 
Kiitos!
Riemukkaan rietasta. Myrskyisä paikka varmasti. Erittäin nautittavaa runoutta.
Kiitos!
ilahduin kuin näin kreikan tekstiä ja sit totesin keitä ne olivat.
ajatus sai siivet alleen.
 

Käyttäjän kaikki runot