Merkit toisen naisen

Runoilija uneton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siniset silmät tuikkivat kertoen onnesta ja kenties jopa rakkaudesta. Rakkaus, läheisyys ja luottamus... Mitä muuta voisi toivoa!
 

Kerään huomaamattasi pois
merkit toisesta naisesta.

Sydämeni itkee
muttet halua sitä nähdä.

Ei minun ole mikään
sanot

Vaikka et enää löydä
aikaa minulle

Vai etkö huomaa
miten olet toisen lumoissa

Mitä minulla siis
enää teet

Mikset päästä minua
irti otteestasi

Tämä epävarmuus asemastani
murentaa minut

Haluatko minun vain haihtuvan
muistoksi tieltäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen runo... Pettäminen on todella ikävää, eikä sellaista toivoisi kenenkään kohdalle. :/

 

Käyttäjän kaikki runot