Mistä löydän onnen

Runoilija uneton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siniset silmät tuikkivat kertoen onnesta ja kenties jopa rakkaudesta. Rakkaus, läheisyys ja luottamus... Mitä muuta voisi toivoa!
 

Tien tähtiin kun tietäisin.
Haaveistako totta.
Olisinko sitten onnellinen?

Onni on niin pienestä kiinni.

Rakastaa
ja
olla rakastettu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni ei ole tähdissä vaan sydämen sopukassa.

 

Käyttäjän kaikki runot