Syliisi kaipaan

Runoilija uneton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siniset silmät tuikkivat kertoen onnesta ja kenties jopa rakkaudesta. Rakkaus, läheisyys ja luottamus... Mitä muuta voisi toivoa!
 

Toiveeni heräsivät
muutamasta sanasta
ja romuttuivat vielä vähemmästä.

Ikävän tuska ei päästä irti minusta.

Sanoit, ajattele tulevaa.

En voi kun sydäntäni puristaa.
Pelkään sen tulevankin
muuttuvan pettymykseksi.

Sydän ei jaksa toivoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

Tuttu juttu. Hienosti kerrottu. Hyvä!

Pysähtyy hetkeksi maailma
ennen kun taas aurinko nousee
Hieno runo:)

Pettymys ja kaipuu kuvastuu koskettavasta runostasi.

Tulevaan kannattaa uskoa, vaikka epäilyttääkin.
Hieno ajatus. Hyvä!

Kun lukee runoasi, tulee koko aijan vain enemmän sääli. Toivottavasti kohde lukee myös...olo helpottuu!

 

Käyttäjän kaikki runot