Sairaalan alkuilta

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 

Rakastan rakastan
pidän kiinni ja elän

Olen elossa ja hengitän
iloitsen hiljaa, yksin

Iloni pomppii ja kimpoilee
aivokuoreni seinämistä
ja sen ääni kaikuu
mutta himmenee
kun kynän tahti hidastuu
ja mieleni hiljenee
lopulta


- 3.11.2014

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstiä, iloista ja surullista samaan aikaan.
rauhoittumista

pidin
 

Käyttäjän kaikki runot