Olen halunnut tän ääneen sanoa

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 

Olen halunnut tän ääneen sanoa

kaikki oli sekaisin

ja muistutti kaaosta

Sä tulit mun elämään kun hain jotain uutta

kun olin valmis


Mä en usko enkeleihin

etkä sä varmaan tähän

mut jokainen virhe on johtanut luokseks vähän

nyt oon tässä enkä voi irti päästää

Oon kai rakastumassa

kuka sen tietää


Olen halunnut tän ääneen sanoa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä ei enkeleitä mutta toivonenkeleitä sydämen että mielenliikkeisiin kun tunne hakee kohdettaan.
Kaunis runo, kokemusta, halua ja rohkeutta ottaa rakkaus vastaan. Peukutan. 
 

Käyttäjän kaikki runot