Lintuni

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 

Vuosia olin kuin höyhen tuulessa.

Tuuli laantui ja muistutin hentoa puuta.

Mutta nyt on mallia linnusta

jolla on vain ylöspäin suunta.

Selite: 
~ Rakkaalle Kaijalle ~
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot