Kaikki pysähtynyt

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 

Kaikki
on pysähtynyt
tai junnaa paikoillaan.
Elämän eliksiirit.
Ei yhdestäkään virtaa saa.
Voimat ovat kuolleet
kun niitä tarvitaan.

Huomenna tää sama
läpi käydään uudestaan.

 

- 10.10.2012

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa masennuksen ja uupumuksen kuvausta. Toivottavasti menee pian ohi.
 

Käyttäjän kaikki runot